NOPEA MEIKKI HUULIPUNAA KÄYTTÄEN

Mulla oli lauantaina hirveän kiireinen aamu. Sellainen, joka mulla on oikeastaan aina, kun ihan oikeasti olisi ollut aikaa valmistautua lähtöön. Avaimet on joka kerta hukassa, samoin lompakko ja tasainen mieli. Olen huomannut olevani pikkuinen raivotar kiireessä.. Not good. Ja koska mulla oli kiire, tein meikin vain muutamalla tuotteella. Ja jossain munakkaan ja kahvin välissä keksin sitten, että meikistä voisi ottaa nopeat kuvat – jos vaikka jaksaisin myöhemmin kirjoittaa postauksen tästä huulipuna-meikistä. Onneksi ehdittiin, koska loppujen lopuksi aika yksinkertaisen ihanahan toi pinkki meikki sitten oli.

Pohjameikkiin käytin Lumenelta kahta tuotetta – meikkivoiteena ohutta Beauty Seerumia sekä kuultovoiteena toimivaa Instant Illuminizeria, jotka levitin kasvoille kostutetulla beauty blenderillä. Sekoitin näitä kahta ja lisäsin noita kuultotippoja vielä poskipäille ja kulmaluulle. Mun kulmakarvat on tällä hetkellä vähän hassut ja harottavat, koska kasvattelen niistä vähän rehevämpää mallia. Toivotaan, että nuo vahvat biotiinit toimii hiusten ja muun karvatoiminnan  lisäksi myös kulmakarvoihin. Olen syönyt niitä nyt muutaman kuukauden ja ainakin hiusten kasvussa on näkynyt tulosta. Tässä alla olevassa kuvassa näkyy muuten mun ihka ensimmäinen ryppy, elikkä kauniisti sanottuna otsajuonne, apua. Tässähän pitää siirtyä kohta johonkin Q10-voiteisiin tai hankkia joku hyvä photoshoppi. Tai sitten vaan kannan mun rypyt kunnialla, se on ehkä paras vaihtoehto.

Pohjan ja kuultotuotteen jälkeen otin Burts and Beesin mattaisen huulipunan sävyä 530 kätösiini ja levitin sitä ensin huulille, sitten poskille ja lopuksi vielä luomille.

Yhdellä huulipunalla voi siis tehdä melkein koko meikin, valitse itsellesi mieluinen puna ja kokeile!

Kätevin tapa on levittää huulipuna sormin poskille ja luomille – käden lämpö lämmittää tuotetta ja tekee siitä helpommin levittyvän. Hieman hymyä kehiin, etsi posken korkein kohta ja taputtele punaa siihen. Sitten vaan samaa punaa luomiin, vähän ripsiväriä ja kulmat kuosiin! Niin helppo ja nopea meikki arjen sankareille. Keskiviikkona kuvataan Sitan ja biohajoavien glittereiden kanssa meikkikuvia, koska itselläni on kahden viikon silmämeikki-kielto. Onnistuin saamaan oikeaan silmääni jonkun allergisen kohtauksen viikonlopun aikana ja nyt pitäisi saada turvotus laskuun. Hyvä muistutus itselleni, että niitä kaupan luomivärejä ei kannata laittaa omalle luomelle. Ties mitä bakteereja niistä löytyy, kun kaikki koskettelevat ja testailevat niitä likaisilla sormilla. Mutta oli niin nätti lila, että se vaan lipsahti sinne luomelle automaattisesti.

Oikein nautinnollista ja tasa-arvoista viikkoa kaikille,

Anu

Previous Post Next Post

You may also like

Leave a Reply