BIOHAJOAVA GLITTERI

Mulla on ollut glittereitä kohtaan vähän sellainen jännä suhtautuminen. Onhan ne aina ollut aika fiilis ja niitä on näkynyt joka puolella jo monta vuotta, mutta silti oon ollu välillä vähän negis. Mutta sehän johtuu siitä, että en aiemmin ollut päässyt kunnolla glitterin makuun. Ja oikeastaan tajuttiin mun ystävän Heisan kanssa, että glittereillä leikkiminen tuntui ihanan terapeuttiselta. Koti, koira, mies, ystävä, ystävän lapsi, matot, astiat, hiukset ja meikkipakki – kaikki oli all over glitter tämän session jälkeen.

Sain testaukseen G Beauty Labin glittereitä, jotka ovat biohajoavia, luontoystävällisiä, vegaanisia, kompostoitavia, eläinkokeettomia ja ne ovat valmistettu eucalyptuspuusta. Biohajoavat glitterit ovat eettisempi valinta mikromuovia sisältävälle glitterille. Kosmetiikan mikromuovit huuhtoutuvat viemäriin ja päätyvät pienen kokonsa vuoksi aina vesistöön asti. Muovit aiheuttavat ympäristöongelmia, eäinten kuolemia ja päätyvät merenelävien mukana lopulta ruokalautasellemme. Tämän lisäksi G Beauty Glitter on GMO-vapaata (genetically modified organism) ja CMR-vapaata (carsinogenic, mutagenic, toxic) ja sillä on Euroopan kosmetiikkalainsäädännön kriteerit vaatima FDA sertifikaatti. Testasin glittereiden kiinnitystä muutamalla eri tekniikalla. Macin Prep + Prime Fix on niin monikäyttöinen tuote, että siitä pitäisi tehdä ihan oma postauksensa. Suihkutin tätä ympäri kasvoja sekä luomille, ja taputtelin glitteriä kevyesti pitkin ihoa siveltimen avulla. Pysyi erittäin hyvin ja glitteriä pystyi sekoittamaan myös pienen suihkauksen kanssa valmiiksi massaksi ja levittämään suoraan luomille. Ekassa meikissä en siis käyttänyt luomien pohjalle mitään luomiväriä, vain glitteriä. Pieni glitter on niin hienojakoista, että sillä voi esimerkiksi tehdä glitter-pisamia. Mullahan tää meni ihan överiksi, ja koko naama oli lopulta täynnä tuota pientä kimaltavaa tavaraa.. 

Toiseen meikkiin käytin luomien pohjustukseen Nyxin luomiväripalettia, josta sekoittelin muutamaa eri vihreää syventämään meikin lopullista väriä. Nyxillä on muutes oma glitterkiinnitys-aine,liima,tuubi? Kuulemma toimiva ja edullinen.

Lopputulos on heti intensiivisempi luomivärin kanssa. Vihreä glitter oli myös hieman isompaa, joten lopputuloksesta tuli draamaattisempi. Ihana sammakkomeikki, huomatkaa muuten Heisan upeat kulmakarvat. Tuuheat ja villit, ai että!

 Sitten toisena kiinnityksenä käytin St. Tropezin sävyttävää geeliä, tähän kävisi varmasti myös normaali kosteusvoide. Sekoitin geelin kanssa kolmea eri glitteriä ja sivelin sitä pitkin Heisan käsiä. Kunnon vartaloglitteröinti – tää oli onneksi helppo pestä pois. Kynnet on myös helppo koristella – laita haluamasi lakka kynsiin ja tiputtele glittereitä märkään lakkaan ja anna kuivua.Glittereiden kanssa heiluminen ja sotkeminen on jotenkin todella rentouttavaa ja nyt sen voi tehdä hyvällä omalla tunnolla biohajoavan ominaisuuden vuoksi 😉

Kaikki glitterit on tosi helppo poistaa veden, saippuan ja vauvoille tarkoitettujen vauvanpyyhkeiden avulla. Käyttämäni neljän glitterin setti on kevään oma spesiaali Spring-A-Ling ja näihin kyseisiin tuotteisiin voi tutustua lisää www.gbeautylab.fi sivuilla. Tällainen neljän setti maksaa 19,90 e

Pusuja ja kimallusta kevääseen,

Anu

 

 

 

 

Previous Post

You may also like

Leave a Reply